Newborn & baby fotoshoot

Our dream has come true!

Als je baby pas geboren is, vergeet je even al de rest: de wereld staat even stil en alles wat telt is het wonder van dit nieuwe leven. 


Jullie leven zal nooit meer hetzelfde zijn en er zullen nog veel gelukkige momenten volgen.


Dit kleine wondertje zal snel uitgroeien tot een lachende baby, een guitige peuter en een schattige kleuter. Het is een cliché maar ze worden zo snel groot!


De periode dat ze pasgeboren zijn, gaat zo snel voorbij! Wij kunnen je helpen om blijvende herinneringen te hebben aan deze periode.


Vaak slapen deze baby’s door alles heen waardoor we ze in een mooie positie kunnen leggen zodat we prachtige foto ‘s kunnen maken.

babyfotografie in Gent
babyfotograaf Gent

Tijdens de shoot staan kwaliteit en veiligheid bij ons voorop: dat kleine mensje dat jullie nog maar net hebben leren kennen blijft geen seconde uit jullie zicht.


Door onze kennis en ervaring met deze shoots, maken we met veel liefde en geduld de mooiste foto ‘s.

Als je zelf aan de slag gaat om tijdens deze eerste dagen foto ‘s te trekken, zijn je foto ‘s misschien niet voldoende scherp op is er een probleem met de belichting.


Misschien neem je wel allemaal hetzelfde soort foto ‘s en is er een storende achtergrond?

Wij zorgen voor mooie, scherpe foto ‘s met een perfecte belichting. De foto ‘s kan je nadien gebruiken op een babyborrel of op het geboortekaartje.


Je kan ook nog een mooie fotoshoot laten nemen van nu nog tijdens je zwangerschap.