Personal branding

Make your own brand!

Personal branding fotograaf Gent
Personal branding fotograaf Gent
Personal branding fotograaf Gent

Nog wat zin in extra tips of leuke weetjes? Neem gerust eens een kijkje op onze blog.

Als ondernemer is het belangrijk om een goede foto’s van jezelf te hebben te hebben.


Het doel van een personal branding fotoshoot is onder andere wat mooie portretten van jouw als ondernemer. Daarnaast is het slim om een eigen beeldbank te creëren.


De foto’s die tijdens de branding shoot worden gemaakt, kun je dan gebruiken voor je website, social media, nieuwsbrief en andere uitingen. Het staat een stuk professioneler om je eigen foto’s hiervoor te gebruiken in plaats van standaard (stock) foto’s.


Bij de personal branding fotoshoot maken we niet alleen portretfoto's maar ook sfeerbeelden van jou in actie en de producten/diensten die je verkoopt.Profileer jezelf als merk en als “brand” en onderscheid je van de rest. 

 

Profielfoto’s

We maken tijdens de personal branding fotoshoot samen verschillende profielfoto’s zodat je genoeg portretten hebt om jezelf regelmatig van jouw professionele kant te laten zien.


Website fotografie

Schrijf je regelmatig blogs? Of moet jouw website nog gevuld worden met professionele foto’s?


Tijdens onze fotoshoot nemen we voldoende tijd om hier ook mooie pakkende foto’s voor te maken.


Alle foto’s moeten relevant zijn voor jouw bedrijf en binnen de kaders vallen van jouw product of dienst zodat deze kunnen worden ingezet voor een blog.


Samen bespreken we vooraf welke setting, locaties, meetings, momenten en kleding nog meer kunnen bijdragen aan jouw personal brand.


Personal branding zit hem immers in de combinatie van alle uitingen en hoe je je daarin profileert.

 Waarom een personal branding fotograaf voor jouw bedrijf?


 • Mooie belichting
  In de belichting van jou en jouw bedrijf investeren we veel tijd en moeite. Met professionele belichting of het creatief inzetten van natuurlijk licht maken we beelden die er echt uit springen.
 • Apparatuur
  We werken met professionele fotografie-apparatuur. 
 • Plezier
  Misschien ben je niet gewend model te staan en vind je het spannend om op de foto te ‘moeten’. Door onze ervaring en enthousiasme kunnen we je laten ontdooien voor de camera en word je de beste versie van jezelf op de foto. 
 • Zorgvuldige nabewerking
  Alle beelden worden nadien zorgvuldig bewerkt. Kleine wondjes of vlekjes die kunnen afleiden worden verwijderd. Zo ontstaan er krachtige beelden van jou of jouw bedrijf waar jij en je volgers met plezier naar kijken.